Fotbaliștii U19 de la CS Năvodari au participat la turneul semifinal

Campioana județului Constanța la fotbal juniori U19, CS Năvodari a participat între 15 și 19 iunie la Crevedia la turneul semifinal în cadrul căruia a susținut patru meciuri.

Iată rezultatele înregistrate de echipa dobrogeană în cadrul turneului: 0-2 cu LPS „Mircea Eliade” București, 1-2 cu CSM Alexandria, 3-3 cu Dunărea Giurgiu și 1-3 cu Voința Crevedia.

CS Năvodari se calificase la acest turneu, după ce trecuse de Șoimii Topolog din județul Tulcea cu două victorii, 5-2 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.

Antrenorul tinerilor fotbaliști de la CS Năvodari, Florin Adam ne-a declarat: „Am jucat în cea mai grea grupă, toate meciurile fiind echilibrate, dar pentru noi un dezavantaj a fost, că s-a jucat pe teren sintetic, noi antrenându-ne doar pe iarbă. Ne-au lipsit câțiva titulari, unii accidentați, alții cu examene, dar în concluzie a fost o experiență foarte bună pentru jucători, care au avut meciuri zilnic și a trebuit să rulăm tot lotul. Vrem să mulțumim pentru susținere conducerii CS Năvodari, Primăriei și Consiliului Local Năvodari.”


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu