Înscrie-te

Completați acest formular pentru a vă înscrie la Crosul Primăverii

  Crosul Primaverii

  Subsemnatul , domiciliat în localitatea Navodari, strada , nr., bl. , ap. , judetul , telefon de contact , email, vârsta ani, pe propria răspundere, declar următoarele:
  – am citit cu atentie regulamentul concursului Crosul Primaverii si sunt de acord cu acesta în totalitate;

  – (DACĂ ESTE CAZUL) în calitate de părinte/ tutore al minorului sunt de acord cu participarea copilului meu sau minorului aflat sub tutela mea la competitia Crosul Primaverii, din data de 29 mai 2016;

  – nu sunt legitimat ca sportiv la nici un club de atletism;

  – sunt apt/ minorul pe care îl reprezint este apt din punct de vedere medical pentru a depune efort fizic în cadrul competitiei Crosul Primaverii.

  – am pregătirea fizică si psihică corespunzătoare/ minorul pe care îl reprezint are pregătirea fizică si psihică corespunzătoare pentru a alerga în cadrul Crosului Primaverii.

  – cunosc implicatiile juridice ale participării la acest concurs si îmi asum întreaga răspundere în cazul implicării mele/ a minorului pe care îl reprezint într-un accident înainte, în timpul sau după concurs, pe traseu sau în zona de concurs.

  – nu îi voi trage la răspundere pe organizatorii concursului în cazul în care voi fi descalificat din competitie / în cazul în care copilul meu sau minorul pe care îl reprezint va fi descalificat din competitie pentru nerespectarea regulamentului concursului.

  -sunt de acord ca organizatorii să folosească fotografiile sau înregistrările video care contin imaginea mea/a minorului pe care îl reprezint, cu scopul promovării acestui eveniment.

  -declar pe propria răspundere că am luat la cunostintă si voi respecta următoarele:

  sunt interzise manifestările violente si lipsite de respect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor;
  este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel;
  voi respecta deciziile de sigurantă comunicate de organizatorii evenimentului pe toată durata traseului.

  – datele de mai sus sunt exacte.

  – atasez in copie actul de identitate

  Data: Particip:

  V-a fost de folos:

  11 votes, 1.64 avg. rating

  Distribuiți

  csnavodari