Juniorii U19 de la CS Năvodari vor juca finala Campionatului Național!

Echipa de fotbal juniori U19 CS Năvodari a reușit o performanță de excepție, calificarea în finala Campionatului Național.

Joi seară, pe Stadionul „Flacăra”, CS Năvodari a susținut manșa retur din semifinale cu Viitorul Curița (județul Bacău) și a reușit să câștige după executarea loviturilor de departajare cu 6-5.

În tur, scorul a fost egal, 2-2, același scor, consemnându-se și la sfârșitul celor 90 de minute de la Năvodari.

Oaspeții au avut o primă repriză mai bună și la pauză, au condus cu 2-0 prin reușitele lui Floroiu (min. 24) și Văcaru (min. 45) din penalty.

La pauză, antrenorul gazdelor Florin Adam i-a încurajat pe elevii săi și a efectuat câteva schimbări inspirate, iar în repriza secundă, tinerii fotbaliști de la CS Năvodari au dominat categoric, au avut numeroase ocazii și au reușit să egaleze prin golurile realizate de Ianis Truță (min. 65) și Noris Ulmeanu (min. 90).

La penalty-uri, eroul gazdelor a fost portarul Cristian Ciobanu, care a apărat șuturile lui Bortos și Floroiu (la acesta de două ori, după ce arbitrul a dictat repetarea loviturii).

De la 11 metri au înscris pentru învingători: Potârniche, Ursache, Ulmeanu, Nahornie (a ratat Truță), iar pentru Viitorul au marcat: Maftei, Vrabie, Crăciun (au ratat Bortos și Floroiu).

De remarcat, că oaspeții au condus la penalty-uri, la un moment dat cu 5-3, după care portarul Cristian Ciobanu a fost de netrecut.

În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1, a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița și în turul al treilea, tot la Năvodari a dispus de Dunărea Giurgiu cu 2-0.

CS Năvodari va juca marți, 27 iunie la Buzău, finala Campionatului Național cu Speed Academy Pitești.

După meci, antrenorul Florin Adam a declarat: „Băieții au fost astăzi extraordinari, au știut să revină și să câștige pentru realizarea unei performanțe istorice în orașul nostru. Vreau să mulțumesc conducerii Primăriei și Consiliului Local pentru sprijin, dar și conducerii clubului și celor, care ne-au susținut din tribune. Visul frumos continuă pentru echipa noastră.”


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu