Meci spectaculos câștigat în deplasare de CS Năvodari

Cel mai spectaculos meci al etapei a 11-a din Liga a IV-a de fotbal s-a disputat între CS Mihail Kogălniceanu și CS Năvodari.

După o partidă echilibrată cu 9 goluri, în care fiecare formație a beneficiat de câte două penalty-uri, CS Năvodari s-a impus meritat cu 5-4, deși la pauză, gazdele au condus cu 3-2.

Golurile formației antrenate de Constantin Funda și Florin Adam au fost marcate de Cristian Crecan, Georgian Butoi, Ciprian Cazan, Adrian Anton și Sebastian Bolfan.

CS Năvodari a condus cu 2-0, gazdele s-au aflat la pauză în avantaj cu 3-2, oaspeții au punctat de două ori și au condus cu 4-3, din nou egal, 4-4 și în final, 5-4 pentru năvodăreni.

CS Năvodari este pe locul al 4-lea cu 22 de puncte, iar etapa viitoare va evolua pe stadionul propriu cu Gloria Albești.

La juniori, CS Năvodari a învins la scor, în deplasare pe CS Mihail Kogălniceanu cu 8-1 și este singura echipă neînvinsă din campionat.

Formația antrenată de Adrian Manea este liderul clasamentului cu 31 de puncte, urmată de Voința Valul lui Traian și Portul Constanța cu 27 respectiv 26 de puncte.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari

Adăugați un comentariu