Meciul CS Năvodari – Gloria Băneasa a fost reprogramat

Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Constanța, întrunit în ziua de joi, 22 martie, a luat următoarele decizii.

„În urma solicitarii unor cluburi (Asociatii sportive) participante în campionatele de fotbal Liga a IV-a și Liga a V-a și a VI-a referitor la etapa din data de 24-25.03.2018, tinand cont de situatia in care se afla terenurile de joc datorita conditiilor atmosferice care nu permit desfasurarea in bune conditii a jocurilor de fotbal.

In urma notei telefonice cu toate cluburile participante in Liga a IV-a si Liga a V-a,si a VI-a s-au constatat urmatoarele,

– Dintr-un total de 16 echipe la Liga IV-a, un numar de 15 cluburi/asociatii au solicitat reprogramarea etapei din 24.03.2018, exceptie a facut clubul/asociatia Gloria Albesti care nu a fost de acord cu amanarea jocurilor.

– La Liga V-a dintr-un total de 16 echipe toate cluburile/asociatiile sportive au fost de acord cu reprogramarea etapei din data de 25.03.2018.

– La Liga VI-a seria Nord cat si Seria Sud dintr-un total de 23 echipe toate cluburile/asociatiile sportive au fost de acord cu reprogramarea etapei din data de 25.03.2018.

In urma celor semnalate mai sus Comitetul de Urgenta al AJF Constanta

HOTARASTE

1.Reprogramarea etapei la Liga IV-a, Liga a V-a si Liga VI-a din data de 24-25.03.2018 la o data ulterioara in raport de programul competitional.

2.Campionatul se va relua cu etapa 19 la Liga IV-a si Liga V-a si cu etapa a doua din retur la Liga VI-a.”

Comunicatul este semnat de Presedinte AJF Constanta – Cirja Lucian Sorin și Vicepresedinte – Stamate Constantin.

În weekend pe Stadionul „Flacăra” ar fi trebuit să se joace meciul CS Năvodari – Gloria Băneasa, care a fost reprogramat.


V-a fost de folos:

3 votes, 3.33 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu