Medalii pentru pugiliștii de la CS Năvodari la Cupa României de la Arad

Pugiliștii de la CS Năvodari au avut o evoluție foarte bună în cadrul Cupei României la box pentru seniori, care s-a desfășurat la Arad în perioada 1-5 decembrie.

La categoria 69 de kg, Alexandru Cuciureanu s-a dovedit a fi cel mai bun, reușind victorii pe linie și devenind câștigător al Cupei României, adjudecându-și medalia de aur.

Medalie de bronz a obținut Eduard Jipeanu la categoria 63 de kg, care din păcate, pentru a treia oara în carieră a fost trădat de umărul drept.

Această accidentare l-a obligat pe sportiv să rămână doar cu bronzul, deși era favorit la medalia de aur, pe viitor, el dorind să rezolve această problemă medicală pentru a nu mai avea necazuri.

Nu trebuie uitată, medalia de bronz obținută de sportiva Maria Cimpoeru de la CS Năvodari la Campionatul European de box feminin pentru juniori, de la Sofia, prima din istoria boxului feminin din Dobrogea.

Secția de box de la CS Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) încheie anul competițional 2020 cu un bilanț foarte bun: 10 medalii de aur la Campionatele Naționale de box și Cupa României, 3 medalii de bronz la Campionatele Naționale și Cupa României, o medalie de bronz la Campionatul European, un meci câștigat la pro în gala Colosseum Tournament cu sportivul Alexandru Cuciureanu.,

La Kempo în acest an, s-a participat la o singură competiție „Cupa Shin Dojo” unde rezultatul a fost extraordinar.
S-a participat cu 20 de sportivi, fiecare la câte două probe de concurs(semi Kempo și Kempo k1) și s-au câștigat 36 medalii de aur și 4 de argint.
Felicitări antrenorilor și tuturor sportivilor pentru aceste performanțe !

V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu