Medalii pentru șahiștii de la CS Năvodari la Campionatul Municipiului Constanța

La Complexul Cleopatra din Mamaia s-au disputat în weekend, întrecerile celei de-a 66-a ediții a Campionatului Municipiului Constanța la șah, competiție organizată de Asociația Județeană de Șah Constanța și ACS Juniorul Constanța.

De la CS Năvodari (antrenor Daniel Panainte) au participat următorii șahiști: Raluca Benczedi, Iulia Piștea, Gabriel Sterpu, Delia Panfil, Roberto Pascariu, Sebastian Gasser, Fabian Nagherneac, Ștefan Dumitrache, Eric Bumbul.

Au evoluat peste 100 de participanți, împărțiți pe categorii de vârstă, iar tinerii de la CS Năvodari s-au remarcat ocupând poziții fruntașe.

Raluca Benczedi s-a clasat pe locul al 4-lea în clasamentul general, jucând de la egal la egal cu băieții din categoria ei, iar Iulia Piștea a fost a doua fată din concurs.

Ceilalți juniori au reușit să câștige alte cinci medalii de argint și două mențiuni la subcategoriile lor.

Felicitări copiilor pentru rezultate și părinților pentru susținere, următoarea competiție la care vor participa talentații șahiști de la CS Năvodari fiind cea organizată de Clubul Fianchetto Constanța, în zilele de 19 și 20 octombrie.

 


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu