Năvodariul a fost gazdă primitoare pentru echipele participante la Campionatul Județean de mini-handbal

Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit sâmbătă, 5 februarie și duminică, 6 februarie, întrecerile Campionatului Județean de mini-handbal la care au participat cele mai cunoscute formații juvenile din județul Constanța.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Handbal Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și CS Năvodari.

Au evoluat echipe feminine și masculine formate din copii născuți în anul 2011 și mai mici, accentul punându-se pe bucuria celor mici de a juca handbal și mai puțin pe rezultatele înregistrate.

CS Năvodari a participat cu două echipe în competiția feminină, antrenate de prof. Dorin Coman și cu o formație în întrecerea masculină, pregătită de prof. Diandra Adam.

Iată echipele care au evoluat în turneul feminin: CS Năvodari – două formații, CSS 1 Constanța – două formații, HC Kir Techirghiol – două formații, HC Omer Constanța – două formații, CS Happy Kids Medgidia, ACS Fair-Play Cernavodă, CSS Medgidia.

Competiția masculină a aliniat la start formațiile: HC Dobrogea Sud Constanța – trei echipe, HC Omer Constanța – două echipe, CS Năvodari, CS Happy Kids Medgidia, ACS Fair-Play Cernavodă, CSS Medgidia, CS Laguna Năvodari, HC Kir Techirghiol.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu