Parteneriat semnat între CS Năvodari și Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”

Club Sportiv Năvodari a devenit partener al Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”.

De acum sunt șanse mai mari mari de promovare pentru micuții fotbaliști de la Năvodari.

Vineri a fost semnat contractul de parteneriat între cluburile CS Năvodari (club finanțat de Primăria Năvodari), CS Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi” și FC Viitorul.

În baza acestui contract, jucătorii cu vârsta minimă de 10 ani, legitimați la CS Năvodari și care au aptitudini deosebite pentru practicarea sportului de performanță vor putea fi legitimați ulterior de FC Viitorul. În baza fișelor tehnice întocmite de CS Năvodari pentru fiecare jucător al său, stafful tehnic al Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi” va face selecțiile în vederea transferului.

În același timp este o șansă și pentru antrenorii de la CS Năvodari, care au dat dovadă de implicare totală în munca dificilă de descoperire a tinerilor fotbaliști, de a putea fi promovați în clubul condus de Gheorghe Hagi.

Selecția, pregătirea și conceptul de joc al echipelor de fotbal de la CS Năvodari vor urma modelul Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”.

Contractul a fost semnat de reprezentanții CS Năvodari – Constantin Dinicu (director executiv), Florin Adam (coordonator Centrul de copii și juniori CS Năvodari), Constantin Funda (antrenor la echipa de seniori) și CS Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi” – președinte Paul Peniu.

Le urăm mult succes tinerilor fotbaliști năvodăreni!


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu