Participare numeroasă la Crosul Năvodariului

Pe Stadionul Flacăra, duminică dimineață, numeroși copii și adulți au participat la cea de-a V-a ediție a Crosului Năvodariului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Năvodari și nu a avut caracter de competiție, încurajându-se alergarea, sportul și mișcarea.

Partenerii evenimentului au fost CS Năvodari, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Decathlon, JT Water Sports, Family Runners și Aly Fit Năvodari.

Numeroșii participanți au fost încurajați la start de primarul orașului Năvodari – Florin Chelaru, viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu, secretarul de stat în Ministerul Sportului – Thomas Răzvan Moldovan, directorul Direcției Județene pentru Sport Constanța – Florina Cristache.

Cursele pentru copii s-au desfășurat pe un traseu de aproximativ 800 m, în timp ce adulții au avut o cursă de 4 kilometri, la finish, alergătorii primindu-și fiecare medalia.

O contribuție importantă la organizarea în condiții ireproșabile a avut coordonatorul Compartimentului Activități Sportive din cadrul Primăriei Năvodari, Florin Adam.

La sfârșitul curselor, a fost organizată o tombolă, participanții bucurându-se de premii în articole și echipamente sportive și vouchere.

 

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu