Patru medalii pentru CS Năvodari la Naționalele de box – cadeți

La Craiova s-au încheiat sâmbătă, întrecerile Campionatului Național de box pentru cadeți, competiție la care au participat peste 200 de sportivi din toată țara.
În finalele campionatului, tinerii pugiliști antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu și-au adjudecat trei titluri de campioni naționali, toți cei care au urcat pe ring, reușind să câștige medaliile de aur.
Cristian Tăbîrcă s-a dovedit a fi cel mai bun la categoria 44 de kg. și a devenit campion național, după ce triumfase și la Cupa României.
La fel, Samuel Cioabă la categoria 46 de kg. nu le-a dat nicio șansă adversarilor săi, adjudecându-și titlul național, după Cupa României.
La categoria 48 de kg. Edwin Petrea și-a dovedit superioritatea, devenind campion, după ce anterior își surclasase adversarii la Cupa României.
Andrei Potoceanu la categoria 63 de kg. a trebuit să se mulțumească doar cu medalia de bronz, după o decizie discutabilă în semifinale.
La fel, ca la Cupa României, CS Năvodari s-a situat pe primul loc în clasamentul pe cluburi cu patru medalii, tinerii pugiliști năvodăreni fiind apreciați de specialiști pentru evoluțiile lor.

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu