Stadionul „Mihai Naca” din Constanța a găzduit meciurile campaniei umanitare „Jucăm pentru Liviu Andrei” un copil de 14 ani bolnav de leucemie.

Pe lângă participare, CS Năvodari a ținut să-l ajute pe micuț cu 7,5 tone de lemne, care vor fi de folos pentru a trece peste iarnă mult mai bine.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a reușit două victorii, clasându-se pe primul loc: 40-5 cu Rechinii Constanța și 30-5 cu Tomitanii Constanța.

Cu această ocazie a avut loc festivitatea de premiere a formației CS Năvodari, vicecampioană a Diviziei Naționale de Seniori, care după ce a condus aproape tot campionatul, a pierdut titlul în ultima etapă.

Medaliile de argint și cupa de vicecampioni au fost înmânate de vice-primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru care alături de primarul Nicolae Matei susțin rugby-ul și sunt aproape de echipă.

În prezent se caută posibilități de finanțare pentru ca echipa CS Năvodari să poată evolua în Superliga Națională de rugby unde și-a câștigat dreptul să joace.


Distribuiți:

csnavodari