Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” a fost un real succes

Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” a avut loc duminică, în stațiunea Mamaia Nord.
A fost o invitație la mișcare în aer liber pentru toți membrii familiei, care s-au putut bucura și de premii atractive.
În deschiderea evenimentului, toți participanții s-au încălzit cu activități recreative: zumba, dans, fitness, yoga.
Apoi, copiii și părinții au evoluat împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe asfalt (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete), nelipsind demonstrațiile de judo, lupte, kempo și box.
Toți copiii, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” au participat la tombole și concursuri cu premii, fiind recompensați cu : bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports, rucsacuri sportive, articole sportive: mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo și medalii.
Evenimentul ”Sport în familie” a fost organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm.
Viceprimarul orașului Năvodari, Aurelian Dumitrașcu ne-a declarat: „Ne bucurăm, că am reușit să aducem alături de noi numeroși participanți, care au făcut mișcare, au dansat și s-au simțit bine, plecând acasă și cu premii frumoase. Ne dorim să mai organizăm astfel de evenimente pentru a avea copii cât mai sănătoși și dornici să facă sport în orașul Năvodari.”

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu