Primăria Năvodari și CS Năvodari vă invită duminică la evenimentul ”Sport în familie”

Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” are loc duminică, 8 mai 2022, în stațiunea Mamaia Nord. Premii atractive pentru copii.
Invitație la mișcare în aer liber pentru toți membrii familiei! Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii și sponsorii, invită năvodărenii, duminică, începând cu ora 10.00, la evenimentul ”Sport în familie”, Ediția I, care va avea loc pe Str. Prelungirea D13 (zona Alezzi).
În deschiderea evenimentului, toți participanții sunt chemați la activități recreative precum: zumba, dans, fitness, yoga.
Începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) și părinții sunt invitați să participe împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete – unde casca e obligatorie), fiind pregătite și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.
Toți copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” pot participa la tombole și concursuri cu premii. Premiile atractive își așteaptă câștigătorii:
400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports,
500 de rucsacuri sportive,
articole sportive: mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo,
medalii.
Evenimentul ”Sport în familie” este organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm.
Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri!
Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu