Punctul de vedere al Clubului Sportiv Năvodari

Urmare a acuzațiilor formulate în mediul online de către doamna Borza Petruța, soția fostului antrenor de la Clubul Sportiv Năvodari – Borza Constantin, facem următoarele precizări:
1. În momentul de față, antrenorul Borza Constantin nu mai este colaborator al CS Năvodari. Contractul de prestări servicii semnat de Borza Constantin cu CS Năvodari a expirat la 31.12.2019.
2. Contractul de colaborare cu Borza Constantin nu a mai fost prelungit ca urmare a numeroaselor plângeri formulate de părinții copiilor antrenați de acesta și înregistrate la CS Năvodari.
3. Pe toată durata de colaborare cu Borza Constantin, Clubul Sportiv Năvodari și-a achitat toate obligațiile financiare față de acesta.
Menționăm că, în prezent, peste 600 de copii desfășoară activități sportive la CS Năvodari, în cadrul a 11 secții (fotbal, rugby, handbal, volei, baschet, kempo, box, șah, haltere, tenis de masă, judo). Toate activitățile sportive sunt gratuite, fiind asigurate de Primăria Orașului Năvodari, prin Club Sportiv Năvodari.
Totodată, CS Năvodari asigură copiilor toate condițiile în practicarea sportului preferat, de la infrastructură (sală, terenuri de iarbă și sintetice) și antrenori calificați, până la asigurarea gratuită a tuturor competițiilor oficiale, prin susținerea cheltuielilor de transport, asistență medicală, materiale sportive, arbitraj, efecte nutritive, medicale, apă pentru hidratare.

V-a fost de folos:

3 votes, 4.33 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu