Rezultate excelente pentru sportivii de la CS Năvodari la „Cupa New K1 Generation”

Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit sâmbătă, întrecerile din cadrul celei de-a cincea ediții a „Cupei New K1 Generation” la Kempo K1.

Într-o organizare perfectă au fost meciuri de kempo K1 și box pentru copii, cadeți, juniori și seniori cu 170 de sportivi participanți de la 12 cluburi din țară.
Sportivii de la CS Năvodari pregătiți de antrenorul Marcel Jipeanu au avut evoluții foarte bune și au câștigat cele mai multe medalii, clasându-se pe primul loc în clasamentul pe cluburi.
  1. CS Năvodari Kempo – 240 puncte,
  2. Sharks Gym Constanța – 105 puncte,
  3. Dinamoviștii Fight – 75 puncte,
  4. CSM Ploiești, Extrem Ronin Fight – 65 puncte,
  5. Thai-Chi-Do-Riu Constanța, Viitorul Fântânele – 50 puncte,
  6. CS Medgidia – 30 puncte,
  7. Axiopolis Cernavodă, Sparta Tg. Mureș – 20 puncte. Șapte centuri au fost câștigate de sportivii de la CS Năvodari Kempo, două centuri au revenit sportivilor de la CSM Ploiești și una clubului Thai-Chi-Do-Riu Constanța. În perioada 6-12 septembrie, tot în Sala Sporturilor din Năvodari este programat Campionatul Național de box feminin.Cel mai combativ și tehnic sportiv a fost desemnat Daniel Cioabă de la CS Năvodari Kempo, el câștigând 11 meciuri, 2 piramide și 2 super fight, un sportiv tânăr și talentat, care se anunță de mare perspectivă.

V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu