Rugbyștii de la CS Năvodari s-au reunit cu gânduri mari

Lotul vicecampioanei din Divizia Națională de Seniori la rugby, CS Năvodari s-a reunit luni, 15 ianuarie la Stadionul „Flacăra”.

Pentru rugbyștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase va urma un program de readaptare a organismului la efort cu patru antrenamente săptămânal, pe stadion și în sala de forță.

În luna februarie este programat cel puțin un meci de verificare, iar prima partidă din returul campionatului se va juca pe 17 martie, în deplasare, pe terenul ultimei clasate, CSUAV Arad, formație care în tur la Năvodari a fost surclasată cu 79-7.

După cum ne-a declarat antrenorul Cornel Suciu, obiectivul este clasarea pe unul din primele două locuri pentru a juca semifinala pe stadionul propriu, iar finala „ne dorim să fie una dobrogeană între CS Năvodari și Tomitanii Constanța.”

Sunt discuții pentru transferul a patru jucători importanți, iar experimentații Cătălin Nicolae și Marian Pârvu vor reveni după accidentări.

Nu vor mai face parte din lot, Gheorghe Grigoraș, care va pleca în străinătate și Cristian Arefi, care va renunța o perioadă la activitatea competițională din cauza unor probleme medicale (ambii campioni naționali la rugby în 7, vara trecută cu CS Năvodari).

La sfârșitul turului, CS Năvodari ocupă locul al 3-lea cu 24 de puncte, după Tomitanii Constanța și SCM Gloria Buzău cu 30 respectiv 25 de puncte.


V-a fost de folos:

9 votes, 3.89 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu