Rugbyștii de la CS Năvodari se pregătesc pentru noul campionat

Vicecampioana ultimelor două ediții ale Diviziei Naționale de Seniori, echipa CS Năvodari își continuă pregătirile pentru noul sezon, care va debuta la începutul lunii aprilie.
Duminică, 20 martie, de la ora 11, pe Stadionul „Flacăra” este programat meciul test dintre CS Năvodari și CSM Galați, ocupantele locurilor 2 și 4 în ediția precedentă.
Formația dobrogeană antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase și-a reluat antrenamentele de la jumătatea lunii ianuarie, accentul fiind pus la început pe pregătirea fizică.
În etapa inaugurală a campionatului, sâmbătă, 2 aprilie, CS Năvodari va evolua pe teren propriu cu CSU Alba Iulia, exact ca în sezonul trecut, când dobrogenii s-au impus clar cu 95-0.
Lotul echipei din Năvodari s-a întărit cu patru rugbyști transferați de la Tomitanii Constanța: Andrei Cabason, Mihai Pocovnicu, Tiberiu Oțelea și Dragoș Burlacu.
Pe Stadionul „Flacăra” a fost montată o tabelă electronică modernă, care va funcționa la meciurile echipelor de rugby și fotbal în noile campionate.
Antrenorul Cristian Husea ne-a declarat: „Obiectivul pentru noul sezon este clasarea pe podium, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Ne bucurăm, că nu mai există restricții pentru spectatori și îi așteptăm pe suporteri la meciuri să ne încurajeze.”

V-a fost de folos:

4 votes, 4.75 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu