Sâmbătă pe Stadionul Flacăra: CS Năvodari – CSUAV Arad

Campioana Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CS Năvodari se pregătește pentru noul campionat, care va începe sâmbătă, 28 septembrie.

În etapa inaugurală, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase va întâlni pe Stadionul Flacăra, sâmbătă, de la ora 11 pe CSUAV Arad.

Tot sâmbătă, de la ora 9 pe același stadion sunt programate meciuri de copii U10 între echipele CS Năvodari, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu și Tomitanii Constanța.

Noua ediție a Diviziei Naționale de Seniori se va desfășura după un sistem nou, echipele urmând să se întâlnească fiecare cu fiecare, tur – retur, iar campioană va fi desemnată formația cu numărul cel mai mare de puncte.

În primele două etape, CS Năvodari va evolua pe Stadionul „Flacăra”, sâmbătă, 28 septembrie cu CSUAV Arad și sâmbătă, 5 octombrie cu Știința Petroșani.

Programul dobrogenilor în continuare se prezintă astfel: 12 octombrie: RC Bârlad – CS Năvodari, 19 octombrie: CS Năvodari – Grivița București, 26 octombrie: RC Gura Humorului – CS Năvodari, 2 noiembrie: CSM Galați – CS Năvodari, 10 noiembrie: CS Năvodari – Bucovina Suceava.

Returul campionatului va începe în ziua de 4 aprilie 2020.

Echipa dobrogeană are ca obiectiv pentru noul campionat, menținerea titlului de campioană a DNS.

Patru jucători au fost transferați la echipa de SuperLigă, Tomitanii Constanța: Flavian Cuprian, Bogdan Sasu, Ciprian Chiriac, Răzvan Barbu, Nistor Ioniță a ajuns la SCM Gloria Buzău, iar Sebastian Agapie va evolua pentru Știința Baia Mare.

CS Năvodari va miza în ediția viitoare pe trei tineri talentați de la Cleopatra Mamaia: Sorin Pândichi, Mihai Barbu și Sebastian Veru, dar și pe Valeriu Chipercean, venit de la Tomitanii Constanța.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu