Șapte medalii pentru sportivii de la CS Năvodari la Campionatul Mondial din Ungaria

În orașul Nagykanizsa din Ungaria s-au încheiat întrecerile Campionatului Mondial de kempo ICO 2022, competiție la care delegația României a ocupat locul al 5-lea în clasamentul pe națiuni.

Au participat 624 de sportivi din 16 țări, rezultatul românilor fiind foarte bun, în condițiile în care participarea celorlalte delegații a fost mult mai numeroasă.

De la CS Năvodari au evoluat Fabian Jipeanu și Alin Buzoianu, care au luptat în mai multe probe și au câștigat 7 medalii, dintre care 5 de aur, 1 de argint și 1 de bronz.

Iată rezultatele celor doi sportivi, pregătiți de antrenorul Marcel Jipeanu:
– Fabian Jipeanu, 10-12 ani, categoria -30 kg, aur la Light Contact, aur la low kick, aur la k1 light, bronz la box light marțial (aici a fost dezavantajat de arbitri în fața unui sportiv al gazdelor).
– Alin Buzoianu, 13-15 ani, categoria -45 kg, aur box, aur low kick, argint k1 light (a luptat la o categorie superioară 50 de kg, el având 45 de kg).
Urmează altă competitie importantă între 19 și 24 octombrie, un lot de 15 sportivi de la CS Năvodari urmând să participe la Campionatul Mondial XFC, programat în capitala Italiei, Roma.
Și la acest Campionat Mondial, tinerii sportivi de la CS Năvodari își doresc evoluții remarcabile pentru a câștiga un număr cât mai mare de medalii.

V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu