Ședința Asociației Județene de Rugby Constanța s-a ținut la Năvodari

Ședința Asociației Județene de Rugby Constanța de miercuri, 22 aprilie s-a desfășurat în sala Stadionului „Flacăra” din Năvodari printre participanți aflându-se: Directorul de Dezvoltare Dobrogea din partea Federației Române de Rugby – Constantin Gheară și reprezentanții cluburilor : Tomitanii Constanța – Cristian Cojocaru, CS Năvodari – Cristian Husea și Cornel Suciu, Cleopatra Mamaia – Victor Bezușcu, L.P.S. „Nicolae Rotaru” Constanța – Nicolae Mocanu, Callatis Mangalia – Aurel Murguleț, A.C.S. Constanța – Florian Constantin, Waves Academy – Cosmin Brodeanu.

Pe parcursul ședinței au fost abordate mai multe subiecte printre care: programul competițional al grupelor de juniori din cadrul Ascoiației Județene de Rugby Constanța, înființarea unei echipe de U19, care s-a reunit, în lot fiind 35 de sportivi, care vor juca pentru L.P.S. „Nicolae Rotaru” Constanța, situația bazei sportive administrată de Tomitanii Constanța, înființarea unui centru de excelență, la Constanța, organizarea unui turneu de mini-rugby, la Mangalia, organizarea unor etape de juniori U16 și U18, la Mangalia și Tomitanii.

Echipele de juniori care se înscriu în campionatul național sunt la U18 – L.P.S., U16 – Victoria Cumpăna și U16 Cleopatra Mamaia.

S-a mai discutat organizarea unor turnee de mini-rugby la nivel județean în următoarele orașe: Mangalia, Năvodari, Constanța, Cumpăna, Ovidiu.

La Memorialul „Vasile Chirondojan” programat pe 29 aprilie, la Mamaia  au confirmat telefonic prezența, toate echipele invitate, printre care și CS Năvodari.

 

 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu