Sportivele de la CS Năvodari au câștigat 13 medalii la Naționalele de box feminin

Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit sâmbătă finalele Campionatului Național de box feminin, competiție la care sportivele de la CS Năvodari au avut o evoluție remarcabilă.

Fiecare dintre elevele antrenorilor Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu, care a participat a terminat competiția pe podium, cele 13 sportive aducând pentru CS Năvodari 13 medalii, dintre care 5 de aur, 2 de argint și 6 de bronz.

Iată-le pe medaliatele de la CS Năvodari, cadete: Cristina Telteu – campioană la categoria 40 kg, Maria Costea – campioană la cat. 44 kg, Nadia Cojocariu – campioană la cat. 48 kg, Maria Bucur Trigos – campioană la cat. 54 kg, Mihaela Oghinciuc – bronz și Andreea Tirizică – bronz, ambele la cat. 57 kg.

Junioare: Maria Chiricheș – bronz la cat. 52 kg, tineret: Andreea Ghiță – argint la cat 48 kg, Mădălina Cocoșilă – bronz la cat. 50 kg, Maria Cimpoeru – campioană la cat. 75 kg, Valentina Alexandru – argint la aceeași categorie, unde finala a fost disputată de două pugiliste de la CS Năvodari, senioare: Cătălina Agache – bronz la cat. 52 de kg, Andreea Conțu – bronz la cat. 63 kg.

 


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu