Sportivele de la CS Năvodari au câștigat 25 de medalii în competițiile din Capitală

În cadrul Cupei României de box feminin, care s-a desfășurat la București, sportivele de la CS Năvodari au reușit să aibă evoluții foarte bune.
Victoriile obținute au fost înainte de limită, 9 medalii fiind câștigate, dintre care 6 de aur, 1 de argint și 2 de bronz.
Câștigătoarele Cupei României de la CS Năvodari sunt Cristina Telteu, Cosmina Marin, Nadia Cojocariu, Maria Trigos, Georgia Roșu, Maria Cimpoeru, medalia de argint i-a revenit Andreei Ghiță, iar medalii de bronz au fost obținute de Valentina Alexandru și Mădălina Cocoșilă.
Aceleași sportive s-au mobilizat exemplar și tot în Capitală au avut prestații remarcabile în cadrul Campionatului Național de Semi Kempo.
La această competiție, CS Năvodari a câștigat 16 medalii, dintre care 10 de aur, 5 de argint și 1 de bronz.
Au participat și tinere aflate la primul concurs oficial, dar care s-au mobilizat exemplar și s-au clasat pe podium.
Ambele secții BOX și KEMPO din cadrul Clubului Sportiv Năvodari și-au adjudecat în weekend, la cele două competiții din București, 25 de medalii, dintre care 16 de aur, 6 de argint și 3 de bronz.
Antrenorii sportivelor, Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au mulțumit conducerii clubului si primăriei orașului Năvodari pentru sprijinul acordat.

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu