Sportivele de la CS Năvodari au câștigat zece medalii la Campionatul Național de box feminin

Sala Sporturilor din Năvodari a găzduit în această săptămână, meciurile din cadrul Campionatului Național de box pentru cadete, junioare, tineret și senioare.
Competiția (aflată la a 20-a ediție) s-a încheiat sâmbătă după-amiază și a fost organizată de CS Năvodari în colaborare cu Federația Română de Box.
Au urcat pe ring 220 de sportive de la 60 de cluburi din țară, meciurile fiind aplaudate de spectatorii prezenți în tribune.
O evoluție foarte bună au avut sportivele de la CS Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) care au reușit să câștige 10 medalii dintre care 5 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.
Sportivele campioane de la CS Năvodari sunt la cadete, Cristina Telteu – categoria 36 kg, Maria Chiricheș – cat. 40 kg, Nadia Cojocariu – cat. 48 kg, Maria Trigos – cat. 51 kg. și la junioare, Maria Cimpoeru – cat. 75 kg.
Medalii de argint și-au adjudecat la tineret, Diana Brînză – cat. 50 kg. și la Concursul Național, Denisa Manu – cat. +70 kg.
Cele trei medalii de bronz au fost obținute la senioare de Andreea Conțu – cat. 66 kg, la tineret de Florentina Constantin – cat. 57 kg. și Valentina Alexandru – cat. 75 kg.
O contribuție importantă la organizarea competiției au avut oficialii din cadrul CS Năvodari (antrenorii Ferodin Ablalim, Marcel Jipeanu, directorul sportiv Cristian Husea și asistent manager Florentina Oprea), dar și numeroși voluntari (sportivi și părinți).
Cele mai bune condiții pentru desfășurarea turneului au fost asigurate de Primăria Năvodari, CS Năvodari și Federația Română de Box.

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu