Surpriza plăcută a campionatului este CS Năvodari

Revelația primei părți a campionatului în Liga a IV-a de fotbal a județului Constanța este nou-promovata CS Năvodari, formație care după 19 etape se află pe locul al doilea cu 48 de puncte, după SSC Farul Constanța, care și-a confirmat statutul de favorită, fiind lider cu 57 de puncte.
CS Năvodari (antrenori Constantin Funda și Florin Adam) a reușit 16 victorii, 3 partide fiind pierdute și are al doilea golaveraj din campionat cu 72 de goluri marcate și 22 primite.
Media de vârstă a echipei din Năvodari este una scăzută (21 de ani), cei doi tehnicieni dorind să demonstreze, că se poate face performanță și cu fotbaliști tineri, de mare perspectivă.
Cel mai tânăr jucător din lot este portarul Marian Lipovanu, în vârstă de doar 15 ani.
Singurul fotbalist care a jucat în toate cele 19 meciuri din prima parte a campionatului este golgheterul Mihai Zugravu, cu o medie de un gol pe meci, el având 19 reușite.
Cea mai clară victorie pentru CS Năvodari a fost cea cu Sparta Techirghiol, scor 9-0, dar au mai fost și alte succese la scor și în alte meciuri: 10-2 cu Avântul Comana, 7-0 cu Farul Tuzla, 7-1 cu Gloria Băneasa, 6-0 cu Unirea Topraisar și tot 6-0 (dar în deplasare) cu Voința Valul lui Traian.
Cel mai usturător eșec a fost înregistrat în etapa inaugurală, 0-4 pe teren propriu cu Viitorul Fîntînele.
Cele 72 de goluri ale CS Năvodari au fost marcate de: Mihai Zugravu – 19, Giorgian Butoi – 13, Leonard Gheorghe – 9, Marian Chihaia – 5, Mihai Scarlat – 5, Alberto Airinei – 4, Adrian Anton – 4, Bogdan Evdochim – 3, Sinan Memet – 3, Ciprian Cazan – 2, Alexandru Vieru – 2, Adrian Decu – 2, Iulian Voinea – 1.
După o vacanță binemeritată, CS Năvodari își va relua pregătirile în luna ianuarie 2017.
Echipa a avut și în acest sezon, sprijinul Primăriei Orașului Năvodari și al consilierilor locali, fără care nu s-ar fi reușit aceste rezultate foarte bune.


V-a fost de folos:

4 votes, 3.75 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari