Tinerele voleibaliste de la CS Năvodari au încheiat al doilea turneu al CN de la Medgidia

În Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia s-au încheiat duminică, meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu al seriei C în Campionatul Național de volei cadete.

Acest Campionat Național a reprezentat prima competiție oficială pentru tinerele voleibaliste din Năvodari, care au pierdut cu 0-3, partidele cu CSS Alexandria (vineri), CSS Tulcea (sâmbătă) și CS Medgidia (duminică).

După cum ne-a declarat antrenorul echipei, prof. Robert Pererva, în această etapă a dezvoltării cadetelor, rezultatele nu sunt foarte importante, ci mult mai mult, contează participarea la competiție, faptul că fetele au potențial și pot crește ca nivel al jocului.

Iată lotul echipei CS Năvodari, care a evoluat în turneul de la Medgidia: Aida Baciu, Alexandra Saizu, Crina Stanciu, Diana Lainer, Amalia Ilie, Alesia Nechifor, Alexandra Poparizu, Enya Genes, Maria Codrianu, Georgiana Guzu, Eliza Corbu, Diana Alexia Lazăr.

Pentru tinerele voleibaliste de la CS Năvodari vor urma meciuri de pregătire cu Academia de Volei Tomis Constanța, Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia.

 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu