Tinerii fotbaliști de la CS Năvodari evoluează sâmbătă pe stadionul propriu și sunt la un pas de semifinale

Pe Stadionul „Flacăra” se va disputa sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18, meciul din turul al treilea de calificare în campionatul național dintre echipa de fotbal juniori A1, CS Năvodari și Dunărea Giurgiu.
Tinerii fotbaliști de la CS Năvodari (U19) sunt în primele opt echipe din țară și cu o victorie se vor califica în semifinalele competiției.
În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1 și a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița, iar Dunărea Giurgiu a învins în deplasare pe Juniors Berceni cu 1-0 și apoi, pe teren propriu, 6-3 cu Dinamic Kids Videle.
Partida de sâmbătă va începe la ora 18, intrarea spectatorilor va fi gratuită, fiind așteptați cât mai mulți suporteri pentru susținerea tinerilor fotbaliști din Năvodari, aflați în fața unei performanțe de excepție.
Înaintea meciului de sâmbătă, antrenorul echipei CS Năvodari, Florin Adam ne-a declarat: „Am ajuns departe, nu ne gândeam, dar cu multă ambiție a fost posibil. Mai sunt două meciuri până în finală. Cu siguranță, ne vom lupta pentru șansa noastră, de a ajunge în primele patru echipe ale țării. Suntem încrezători, că putem atinge această performanță!”

V-a fost de folos:

6 votes, 4.33 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu