Tinerii fotbaliști de la CS Năvodari și-au primit medaliile de campioni

Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit miercuri, 2 septembrie, festivitatea de premiere a echipei de fotbal juniori A1, CS Năvodari, campioana județului Constanța.

Asociația Județeană de Fotbal Constanța, reprezentată de președintele Lucian Cârjă și secretarul general Stere Guteanu a premiat câștigătoarea campionatului de juniori A1, editia 2019-2020, echipa CS Năvodari.
Formația antrenată de Florin Adam și-a demonstrat superioritatea, a terminat pe primul loc al clasamentului cu 20 de victorii din tot atâtea meciuri, golaveraj impresionant 188 – 7 și zece puncte avans, față de a doua clasată, Sparta Techirghiol.
Mulți dintre juniori au fost promovați și în echipa de seniori CS Năvodari, antrenată de Constantin Funda unde au avut evoluții apreciate.
La festivitatea de premiere a fost prezent și primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru care a înmânat sportivilor tricourile, medaliile si cupa de campioni ai județului Constanța.
Directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu și antrenorul echipei, Florin Adam au scos în evidență conditiile bune de desfășurare a antrenamentelor si meciurilor, amintind aici transportul la meciuri, produsele cu efect nutritiv, asistența medicală precum  și asigurarea baremelor de arbitraj.
Precizăm faptul, că echipa de fotbal juniori A1 este prima formație campioană a CS Năvodari din istoria clubului, la nivel de juniori.

V-a fost de folos:

3 votes, 3.67 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu