Tinerii fotbaliști de la CS Năvodari sunt în primele opt echipe din țară

Stadionul „Flacăra” a găzduit duminică după-amiază, meciul al doilea din tururile de calificare în campionatul național dintre echipa de fotbal juniori A1, CS Năvodari și campioana județului Călărași, CSM Oltenița.
Încurajați de publicul numeros, tinerii fotbaliști de la CS Năvodari (U19) au făcut un meci foarte bun și au reușit o calificare spectaculoasă în primele opt echipe din țară.
Gazdele au condus cu 3-2, dar au fost egalate în ultimul minut, după care la penalty-uri, CS Năvodari a câștigat cu 8-7.
Golurile învingătorilor în cele 90 de minute au fost marcate de Ulmeanu – 2 și Ursache, iar la penalty-uri au înscris pentru gazde: Amirei, Ursache, Nechita, Nahornie și Ulmeanu.
Următorul meci pentru CS Năvodari este programat sâmbătă, 10 iunie, iar luni va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea următorului adversar și orașul unde se va juca.
După meciul de duminică, antrenorul echipei CS Năvodari, Florin Adam ne-a declarat: „Meci dificil, cu o echipă superioară, din punct de vedere fizic, cu încărcătură emoțională mare, care s-a văzut în multe momente ale jocului, dar tinerii noștri fotbaliști au reușit să le depășească, de fiecare dată. Stăpânirea de sine și execuțiile sigure, au făcut diferența, la loviturile de departajare. Mulțumim mult suporterilor, care ne-au încurajat pe tot parcursul meciului.”
Formația antrenată de Florin Adam a încheiat campionatul cu 99 de puncte și un golaveraj impresionant, 292 – 17, devenind campioana județului Constanța.
Miercuri, 31 mai, într-un meci eliminatoriu, CS Năvodari a întâlnit în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog și a învins clar cu 5-1, calificându-se în turul următor.

V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu