Tinerii fotbaliști de la CS Năvodari sunt la un pas de o performanță istorică

Echipa de fotbal juniori U19 CS Năvodari se află la doar un meci de o realizare de excepție, calificarea în finala Campionatului Național.

Joi, 22 iunie, de la ora 17, pe Stadionul „Flacăra”, CS Năvodari va susține manșa retur din semifinale cu Viitorul Curița (județul Bacău) iar intrarea spectatorilor este gratuită.

Săptămâna trecută, în deplasare, formația noastră a reușit un rezultat de egalitate, 2-2, care îi oferă șanse importante în perspectiva meciului retur.

Formația gazdă are nevoie de o victorie la orice scor pentru a face pasul spre ultimul act al competiției.

În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1, a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița și în turul al treilea, tot la Năvodari a dispus de Dunărea Giurgiu cu 2-0.

Înaintea partidei, antrenorul Florin Adam a declarat: „Suntem la un pas de o mare performanță, pentru prima dată o echipă de juniori din Năvodari ar juca o finală de Campionat Național. Băieții noștri au nevoie de susținere, așteptăm suporterii să fie alături de noi pentru a realiza o performanță de excepție.”


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu