Tinerii pugiliști de la CS Năvodari au fost la înălțime la „Cupa Litoral Mangalia”

Pe ringul instalat în fața Casei de Cultură din Mangalia, timp de trei zile s-au disputat meciurile primei ediţii a „Cupei Litoral Mangalia”, la box, cu participarea a peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi de profil din ţară.
Cei 11 sportivi (9 băieți și 2 fete) de la CS Năvodari, antrenați de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au avut comportări foarte bune, reușind să câștige 11 medalii, dintre care 6 de aur, 4 de argint și 1 de bronz.
Câștigătorii „Cupei Litoral Mangalia” sunt: Jipeanu Fabian, Ali Rahim, Căpățînă Eduard, Șchiopu Eduard, Munteanu Robert și Trigos Maria.
Medalii de argint și-au adjudecat Chiricheș Maria, Ilinca Andrei, Cioabă Daniel, Străinu Ionuț, iar bronzul i-a revenit lui Ispas Rareș.
 În două finale s-au întâlnit pe ring, sportivi de la CS Năvodari, Șchiopu Eduard cu Străinu Ionuț și Trigos Maria cu Chiricheș Maria.
Pentru sportiva Trigos Maria (componentă a lotului național de junioare) a fost o verificare utilă înaintea Campionatelor Europene, programate la Ploiești între 19 și 30 iulie.

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu