Tinerii șahiști de la CS Năvodari au câștigat șase medalii la Campionatul Județean „Șah în școală”

Cei mai valoroși elevi șahiști din județul Constanța s-au întrecut sâmbătă în cadrul Campionatului Județean „Șah în școală” desfășurat la Școala Gimnazială „George Enescu” din Năvodari.
Au participat 166 de elevi, cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani, iar 36 cei mai buni copii au obținut premiile speciale ale concursului școlar, fiecare dintre ei câștigând: diplome, medalii, trofee, manuale de șah, tricouri și vouchere valorice pentru articole sportive.
Elevul cu cel mai mare punctaj din competiție va participa la un modul de 10 cursuri pentru dezvoltarea performanțelor sportive.
Toți participanții la Campionatul Județean „Șah în școală” de la Năvodari au fost premiați cu manuale de șah, diplome și tricouri pentru determinarea de care au dat dovadă în competiția județeană de șah școlar.
Tinerii dar talentații șahiștii de la CS Năvodari (antrenați de Daniel Panainte) au câștigat șase medalii, dintre care 1 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.
După evenimentul de la Năvodari, alte patru etape vor avea loc, la nivel judeţean, în cadrul proiectului „Şahul în şcoală”, după următorul program: pe 5 martie, la Constanţa, pe 2 aprilie, la Medgidia, pe 30 aprilie, la Ostrov şi pe 7 mai, la Murfatlar. Finala se va desfăşura în data de 11 iunie, în piaţa Ovidiu din Constanţa.
Campionatul județean „Șah în școală” s-a desfășurat cu sprijinul promotorilor acestui proiect național: Rompetrol – KMG International și Primăria Orașului Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari, Asociația Județeană de Șah Constanța, Aqua Carpatica, Rotary Club Yachting Constanța și „Proful de Fericire”.

V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu