Un an de la titlul național al echipei de rugby CS Năvodari

Sâmbătă, 18 mai 2019 este o zi care va rămâne în istoria echipei de rugby CS Năvodari.

În acea zi, pe Stadionul „Parcul Copilului” din Capitală s-a jucat finala Diviziei Naționale de Seniori la rugby dintre CS Năvodari și Știința Petroșani.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a făcut un meci bun și a reușit să câștige în premieră, titlul de campioană a DNS, după ce a avut în campionat, victorii pe linie, în toate meciurile.

Susținuți de un inimos grup de suporteri, dobrogenii s-au impus cu 23-17 (13-0) printr-un eseu reușit în ultima fază a meciului, când Știința conducea cu 17-16.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Chiriac și Ciubotariu – eseuri și Trandafir – 2 lp, 1 drop-goal, 2 transformări.

CS Năvodari mai câștigase de două ori, medaliile de bronz și o dată pe cele de argint în Divizia Națională de Seniori.

Sărbătorirea victoriei a fost făcută seara, la revenirea acasă pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Unul dintre antrenorii echipei, Cornel Suciu ne-a declarat: „Având în vedere situația actuală, nu am putut marca trecerea unui an de la câștigarea titlului de campioană a DNS. Băieții își continuă antrenamentele individuale la domiciliu, cu alergări pe plajă și dorim să ne păstrăm primul loc și în acest campionat, care probabil va fi reluat în luna septembrie. Îmi amintesc cu plăcere de sezonul trecut, pe care l-am câștigat absolut meritat, înregistrând victorii în toate partidele disputate.”


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu