Un lider de necontestat: Cs Navodari

Echipa de rugby CS Năvodari a avut un tur de campionat remarcabil în Divizia Națională de Seniori, fiind aproape de un parcurs fără greșeală.
Din cele 7 meciuri jucate în tur, formația dobrogeană a câștigat 6 și a înregistrat o singură înfrângere pe terenul campioanei en-titre.
De fapt și acel meci a fost ca și câștigat, dar arbitrul a prelungit jocul și la ultima fază, Știința Petroșani a marcat eseul care i-a adus victoria cu 20-19.
Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase are în componență jucători tineri, de perspectivă, cum ar fi: Sebastian Agapie, Georgian Burlacu și Dumitru Papaiane, dar și rugbyști experimentați, care au evoluat ani buni la echipe din Superligă: Constantin Gheară, Onal Agiacai și Cătălin Nicolae.
CS Năvodari este liderul clasamentului cu 30 de puncte, esaveraj 285 – 81, + 204, iar următoarele clasate sunt Știința Petroșani și Bucovina Suceava cu câte 23 de puncte.
Cea mai clară victorie a fost reușită de CS Năvodari cu CS Mănăștur, scor 54-5, dar au fost și alte meciuri câștigate clar de dobrogeni, 57-9 cu RCM Galați și 32-0 cu Bucovina Suceava.
CS Năvodari are ca obiectiv câștigarea titlului national, având mari șanse să termine și returul pe primul loc și să joace semifinala pe stadionul propriu, cu a patra clasată.
Meciurile din retur vor începe în ziua de 23 martie 2017.


V-a fost de folos:

3 votes, 1.67 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari