Weekend plin pentru sportivii de la CS Năvodari

Echipele și sportivii de la CS Năvodari se pregătesc intens pentru că vor avea un weekend plin de meciuri și competiții.
După ce a reușit patru victorii în Liga Națională de Rugby (play-out) și se află pe primul loc al clasamentului, formația CS Năvodari va evolua sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11 pe Stadionul „Flacăra” cu RC Bârlad.
Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, care vine după un succes la scor (109-0 în deplasare cu CSU Alba Iulia) își dorește o nouă victorie pentru a se menține în fruntea ierarhiei.
Sâmbătă la București este programată și „Cupa României de kempo K1”, competiție la care CS Năvodari va participa cu 24 de sportivi pregătiți de antrenorul Marcel Jipeanu, obiectivul fiind câștigarea cât mai multor medalii.
Meciurile din Campionatele Naționale de volei pentru cadete și junioare continuă cu etapa a 3-a. Sâmbătă de la ora 12, în Sala Sporturilor, CS Năvodari și LPS Brăila se vor afla de o parte și de cealaltă a fileului în întrecerea cadetelor, urmând ca a doua zi, în aceeași arenă, tot de la ora 12, elevele antrenorului Robert Pererva să întâlnească echipa CSS 1 Constanța.
Evident, fotbalul are și el porția sa bine conturată. În etapa intermediară, de marți, CS Năvodari (antrenor Constantin Funda) a învins la seniori în deplasare pe Șoimii Topraisar cu 4-2, iar juniorii pregătiți de Florin Adam s-au impus clar cu 6-0.
Duminică, 9 octombrie, pe Stadionul „Flacăra” de la ora 13 este programat derby-ul Ligii a 4-a între primele clasate, CS Năvodari și Axiopolis Cernavodă, meci prefațat de la ora 11 de partida juniorilor A1, CS Năvodari fiind liderul clasamentului cu maximum de puncte, 24 și un golaveraj impresionat, 99-2.

V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu