CS Năvodari este vicecampioană la juniori U19

Finala Campionatului Județean de fotbal juniori U19, faza națională s-a disputat duminică, pe stadionul „Metalul” din Buzău, între CS Năvodari și Speed Academy Pitești.

Formația argeșeană s-a impus cu 3-0 (1-0) după un meci în care, CS Năvodari s-a ridicat de multe ori la nivelul adversarilor și a avut numeroase ocazii de a înscrie.

Echipa noastră, antrenată de Florin Adam a reușit o performanță remarcabilă, devenind vicecampioană în această competiție organizată de Federația Română de Fotbal.

Tinerii fotbaliști merită felicitări pentru parcursul plin de victorii din acest sezon, în care Primăria, Consiliul Local Năvodari și conducerea clubului s-au implicat pentru cele mai bune condiții de pregătire.

În meciurile eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog cu 5-1, a câștigat pe teren propriu cu 8-7, după penalty-uri cu CSM Oltenița, în turul al treilea, tot la Năvodari a dispus de Dunărea Giurgiu cu 2-0 și în semifinale a eliminat pe Viitorul Curița, 2-2 în deplasare și 6-5 după penalty-uri la Năvodari.

 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu